SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Adatvédelem

Letölthető formátumban is elérhetőek a következő dokumentumok:

Általános szerződési feltételek

Adatvédelmi szabályzat

Elállási nyilatkozatminta

A személyi adatok védelme alkotmányban rögzített alapjoga mindenkinek. Ennek megfelelően a weboldal használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a BEO-PA Kft. harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza.

A BEO-PA Kft. web árházának oldalai regisztráció, vagyis bármilyen személyes adat megadása nélkül is böngészhető.

A BEO-PA Kft. adatvédelmi vállalásait a következő jogszabályok figyelembe vételével teszi meg:

  • 1992. évi LXIII. Törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;
  • 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;
  • 2001. évi XL. Törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;
  • 2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
  • A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. Rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A webáruházon keresztül történő rendeléshez regisztráció szükséges, melynek során a BEO-PA Kft. a következő adatokat rögzíti a vásárlókról: a vásárló jelszava és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a BEO-PA Kft. a következő adatokat a szállító rendelkezésére bocsátja: megrendelés ideje, megrendelő vagy átvevő neve, cég neve, a szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma.

A regisztrált felhasználó megadott személyes adataitnak megváltoztatását illetve regisztrációjának törlését kérheti az info@beo-pa.hu elektronikus címen.

BEO-PA Bt. hírlevél szolgáltatását, az idevonatkozó törvényi szabályozások és a Nemzeti Hírközlési Hatóság határozatai alapján végzi.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevélre történő feliratkozás során e-mail címén kívül meg kell adnia nevét. Hírlevelet csak abban az esetben fog kapni tőlünk, ha Ön ezen szándékát a hírlevélre történő feliratkozása után küldött levelünkben található linkre kattint (követi a linket).  Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a hírlevélről történő leiratkozás során töröljük nyilvántartásunkból.


A BEO-PA Kft.felelőssége nem terjed ki
A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi illetve erkölcsi felelősséget nem vállal.

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím