SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Hamarosan itt a Celestron SkyProdigy a legújabb csillagászati távcső sorozat

Javában zajlik a legnagyobb elektronikai kiállítás a CES 2011, melyen izgalmas újdonságokkal jelentkezett a Celestron. A Celestron 1960-óta a csillagászati távcsőgyártás élvonalába tartozik, sőt meghatározója. Az több mint 50 éves hagyományoknak megfelelően, most is egy mérföldkövet jelentő távcsővel, a teljesen automatikus SkyProdigy csillagászati távcső sorozattal jelentkezett.celestron SkyProdigy 90

A Celestron SkyProdigy csillagászati távcsövek egyáltalán nem igényelnek csillagászati ismereteket, vagy több éves tapasztalatot ahhoz, hogy használni lehessen őket. Mindössze 3 percre alatt a távcsövek teljesen automatikusan elvégezik a szükséges beállításokat és Ön már kezdheti is az Univerzum felfedezést. Több mint 4000 égi objektum közül választhat, melyiket szeretné megnézni legyen az bolygó, galaxis, gázköd, nyílthalmaz, gömbhalmaz.

A számítógép vezérlés, a beépített digitális kamera és a StarSense™ eljárás egy olyan tudású távcsövet eredményezett, amely azonnal komoly csillagásszá tesz bárkit. Még akkor is ha életében először használ csillagászati teleszkópot.

A Celestron SkyProdigy távcsősorozat három különböző változatban kerül majd forgalomba, előre láthatólag 2011 júliusában. A 70, 90 és 130 milliméter átmérőben gyártott különböző változatban megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb modellt. A Celestron SkyProdigy 70 a városból történő, a Celestron SkyProdigy 130 a mély-ég objektumok és szorosabb halmazok megfigyeléséhez nyújt majd segítséget, a Celestron Prodigy 90 az igazi ínyencek, a nagy felbontást, kontrasztos képalkotást és a fotózás szerelmeseinek nyújtanak majd megoldást.

Az új csillagászati távcső sorozat már meg is kapta első elismerését, a CES 2011 Innovációs díját.

celestron SkyProdigy

 

 

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím