SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Celestron CPC GPS csillagászati távcső sorozat

csillagászati távcső sorozat celestron cpc

Hordozható obszervatórium - talán ez lenne a legtalálóbb megfogalmazása a Celestron CPC csillagászati távcső sorozatnak. Profi, obszervatóriumi műszerek, melyek bárhol felállíthatóak és bárki sikerrel használhat csillagászati ismeretek nélkül is!

Celestron CPC csillagászati távcső

Igazán komoly csillagászati távcsövet szeretnél? Akkor a Celestron CPC GPS távcsövet mindenképpen érdemes megnézned, ugyanis olyan minőségi osztályt képviselnek a csillagászati távcsövek között, melyek egyedülállóvá teszik őket.

 Valamennyi Celestron CPC csillagászati távcső kezelése egyszerű. Akár életedben először látsz csillagászati távcsövet, akár profi felhasználó vagy mindenképpen elboldogulsz vele és rögtön elsőre sikerélményhez juttat.

celestron csillagászati távcső gpsA beépített GPS precízen határozza meg helyzeted, amely nagyban megkönnyíti a távcső alapbeállításainak elvégzését. Ezek után kiválasztasz 3 tetszőleges csillagot és már kezdheted is a megfigyelést.

Kiváló minőségű, 3 féle méretű Schmidt-Cassegrain tubus közül választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet. Valamennyi tubus professzionális képalkotással rendelkezik és még a legnagyobb 280mm átmérőjű is egyszerűen hordozható.

Akár szabadszemes, akár fotografikus megfigyelést szeretnél végezni a Celestron CPC csillagászati távcsővel megteheted.

A CPC csillagászati távcső könnyen továbbfejleszthető. A távcsövön több kiegészítőnek is helyet biztosítottak, így több AUX és AutoGuider port is a rendelkezésedre áll. A CPC távcsövek kompatibilisek a SkyQ wifi adapterrel, így akár iPhone-ról is vezérelheted.

A távcsövek kézivezérlője 40 000 objektum adatait ismeri. Ez az adatbázis tovább bővíthető egyedi objektumokkal, vagy összekötheted laptoppal, tablet géppel is így tovább bővítve tovább keresési és felhasználási lehetőséget. Ezek a teleszkópok már több obszervatóriumban is bizonyították kiváló minőségüket.

 

A Celestron CPC csillagászati távcső sorozat tagjai:

CPC 800 GPS     CPC 925 GPS     CPC 1100 GPS

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím