SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Celestron NexStar SE csillagászati távcső sorozat

csillagaszati tavcso celestron nexntar_se_

A narancssárga tubus legendája tovább él. A Celestron NexStar SE csillagászati távcső sorozat a hagyományt egyesíti a legmodernebb technológiával.

csillagaszati tavcso celestron nexstar 8 seA Celestron hírnevét a C8, azaz a legendás narancssárga tubusos Schmidt-Cassegrain csillagászati távcső alapozta meg. Az azóta is tartó sikersorozat egyik meghatározó csillagászati távcső családja a NexStar SE sorozat.

A Celestron NexStar SE rendkívül népszerűek az amatőrcsillagászok között. Nem is csoda ez, hiszen felépítésük rendkívül sokoldalú műszerekké teszi a NexStar SE csillagászati távcsöveket.

Kiváncsi vagy rá miért olyan népszerűek ezek a távcsövek? Lássuk fontosabb tulajdonságaikat!

  • Rendkívül jól hordozhatóak

Valamennyi NexStar SE csillagászati távcső ideális utazótávcső is egyben. Bárhová magaddal viheted nehézség nélkül. Könnyen szétszedhető, így utazás közben sem foglal túl sok helyet a távcső, ráadásul a csomagért sem kell pótdíjat fizetned pl. egy repülőút alkalmával.

  • Számítógép vezérlésűek

nexremote csillagászati távcső vezérlő programA NexStar SE csillagászati távcsövek a legmodernebb technológiával felszereltek. Kézivezérlőjük segítségével egyszerűen kiválasztod a 40 000 objektum (galaxis, bolygó, halmazok, kettőscsillagok) közül kiválasztod a kedvedre valót és a távcső automatikusan megkeresi Neked az égen. A kézivezérlő szoftvere frissíthető, így mindig a legújabb fejlesztést töltheted fel. Akár számítógéppel is összekötheted és a meleg szobából távvezérelheted a hidegben felállított távcsövedet.

  • Egyszerűen használhatóak

csillagászati távcső beállítás-skyalignA NexStar SE teleszkópok nem igényel nek csillagászati ismereteket,  semmilyen előképzettséget. A távcső beállításához szükséges alapműveleteket bárki könnyen elvégezheti, egyszerű mint az 1x1.

  • Kiváló képalkotásúak

Starbright csillagásazti távcső bevonatA Celestron NexStar SE sorozatban csak olyan távcsöveket találsz, melyek képalkotása egyaránt alkalmas vizuális és fotografikus feladatokra. Kizárólag katadioptrikus teleszkópok lehetnek tagjai a sorozatnak, azaz olyan rendszerek (Makszutov-, és Schmidt-Cassegrain), melyek képalkotása mentes a leképzési hibáktól. Valamennyi üvegfelület speciális bevonatot kapott, hogy a felbontás és a fénygyűjtő képesség optimális és a lehető legnagyobb legyen.

  • Megbízhatóak és masszívak

Kis tömegük ellenére a NexStar SE csillagásazti távcsövek rendkívül masszívak. Mechanikájuk nagyobb távcső hordozására is alkalmas lehet. Acél lábak biztosítják a stabilitást és a kép remegésmentes megfigyelést. Ha van már egy távcsöved és utazáshoz keresel erős, mégis könnyű mechanikát akkor van egy jóhírünk a számodra! A NexStar SE mechanikákat tubus nélkül is megvásárolhatod.

 csillagaszati tavcso celestron nexstar 5 seCelestron csillagászati távcső NexStar 6SEcsillagaszati tavcso celestron nexstar 8 se

  Celestron NexStar 5SE      Celestron NexStar 6SE          Celestron NexStar 8SE

 

 

 

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím