SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Celestron SkyProdigy csillagászati távcső sorozat

A legújabb csillagászati távcső sorozat, a Celestroncelestron skyprodigy csillagaszati tavcso SkyProdigy, nem kevesebbre vállalkozik, mint arra, hogy Téged azonnal csillagásszá változtasson!

Celestron csillagászati távcső skyprodigi

 

 

 

 

 

A SkyProdigy csillagászati távcsövek ugyanis teljesen automatikusak. Csak bekapcsolod és már kezdheted is a felfedezést, és ezt értsd szó szerint:

  • Nincs szükség kalibrációra
  • Nincs szükség külső beavatkozásra
  • Nincs szükség semmilyen csillagászati tapasztalatraA SkyProdigy csillagászati távcső család ugyanis mindent elvégez helyetted. Bekapcsolod és megközelítőleg 3 perc múlva már kezdheted is a megfigyelést!

Hogyan működik?

A SkyProdigy csillagászati távcsövek egy speciális algoritmus - SkySense technology - segítségével beállítják az összes szükséges adatot: megfigyelés helyének koordinátái, a pontos idő és a dátum. Ezután a távcsőbe épített digitális kamera segítségével viszonyítási pontokat is automatikusan állítja be. Ez a folyamat mindössze 3 percet vesz igénybe és már kezdheted is a megfigyelést csillagászati távcsöveddel.

A csillagászat még sohasem volt egyszerűbb, akár egy kisgyerek is olyan sikereket érhet el vele egyből, mint egy hosszú évek tapasztalatával rendelkező csillagász.

A Celestron SkyProdigy csillagászati távcsövek teljesen automatikus robottávcsövek. A bekapcsolás után csak kiválasztod a megfigyelni kívánt objektumot - galaxist, gömbhalmazt, bolygót, gázködöt - a 4000 objektum közül, melyet a távcső ismer és a SkyProdigy automatikusan megkeresi, beállítja és követi.

 

A Celestron SkyProdigy csillagászati távcsövek mechanikailag is kiváló távcsövek. Erős félkarú mechanika, acél lábak mind-mind azt segítik elő, hogy a megfigyelés zavartalan és sikeres legyen.

Nagy tudású, hordozható távcsövek

A SkyProdigy csillagászati távcsövek, nagy tudásuk mellett, még egy nagy előnnyel rendelkeznek. Nevezetesen azzal, hogy bárhová elviheted őket. A Celestronnak sikerült megtalálnia a megfelelő egyensúlyt a nagy teljesítményű távcső és az optimális távcső súly között. Egyszerűen és könnyen mozgathatóak, így nemcsak a hátsó kertben, hanem a világ bármely pontján pillanatok alatt felállíthatóak.

A SkyProdigy csillagászati távcsövek a következő változatokban kaphatóak:

 

 

 

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím