SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Celestron NexStar SLT csillagászati távcső sorozat

csillagaszati tavcso celestron nexstar slt

Nem vagy képzett csillagász? Szerintem pedig igen is az vagy, csak megfelelő csillagászati távcső az, amire szükséged van. Egy olyanra mint a Celestron NexStar SLT sorozat bármely tagja.

csillagászati távcső celestron nexstar

  • Egyszerűen használható
  • Kiváló képalkotás
  • Számítógép vezérlés
  • SkyAlign
  • 4000 égi objektum
  • Földi megfigyelésre is használható

A Celestron NexStar SLT csillagászati távcső sorozatban csak olyan távcsövet találsz,  melynek képalkotása  már a komolyabb megfigyelést is lehetővé teszi. Felépítésük, kivitelük megfelel a magasabb elvárásoknak is: üveg optikai tagok, igényes és erős mechanika..., erről még lesz szó a későbbiekben, de ami a legfontosabb lehet számodra:  kezelésük tényleg egyszerű, annyira, hogy  csillagászati ismeretek nélkül is komoly megfigyelő válhat Belőled!

A Celestron NexStar távcsövek nem csak a kezdő, hanem a komolyabb megfigyelésekkel  foglalkozó, haladó csillagászok között is népszerűek. Nem csoda ez, hiszen mind átmérőben (90mm-130mm), mind felépítésben (lencsés, tükrös, Makszutov-Cassegrain) az amatőrcsillagászok között a legnépszerűbb modelleket találod meg köztük.

Hordozható, mégis erős

Valamennyi Celestron NexStar SLT csillagászati távcső kiváló stabilitást adó acéllábas mechanikán kerül forgalomba. Nagy súlytól nem kell tartanod, tömegük optimális, hiszen ezek a távcsövek kifejezetten utazásra készültek. Bárhová is mész, egyszerűen magaddal viheted és használhatod bárhol.

A Celestron NexStar csillagászati távcső sorozat legnagyobb előnye az, hogy egy laikus is csillagászati távcső beállítás-skyalignkönnyen használhathja. Még a csillagképek nevét sem kell ismerned ahhoz, hogy megfigyeléseket végezz. A SkyAlign segítségével könnyedén elvégezheted a NexStar csillagászati távcsövek alapbeállításait és már kezdheted is a megfigyelést.

A kézivezérlő adatbázisában 4 000 égi objektumot találsz - galaxisokat, gázködöket, kettős csillagokat, halmazokat és természetesen a bolyókat - melyekből csak kiválasztod a Neked érdekeset és a csillagászati távcső automatikusan megkeresi Neked!

csillagaszati tavcso Celestron flash upgrade A Celestron NexStar csillagászati távcsövek kézivezérlője, azaz fedélzeti számítógépére mindig a legfrisebb vezérlő programot tudod feltölteni, hiszen valamennyi Celestron kézivezérlő frissíthető.

Nemcsak este végezhetsz megfigyeléseket: ha éppen borult az ég akkor sem kell kétségbeesned, a legtöbb Celestron NexStar csillagászati távcső földi megfigyelésre is használható!

 

A Celestron NexStar SLT csillagászati távcső sorozat tagjai a következők:

 

 

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím