SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

A világ első Wi-Fi csillagászati távcsöve Celestron Cosmos 90 GT WiFi

A Celestron az utóbbi 25 évben mindvégig azon dolgozott, hogy a csillagászat ne elvont hobby, hanem tényleg mindenki számára elérhető és egyszerű időtöltés legyen. Elkészítették az első számítógép vezérlésű csillagászati távcsövet, most pedig már számítógépre sincs szükséged... elég egy mobiltelefon. Ennél egyszerűbb a csillagászat már nem is lehetne.!

A Celestron Cosmos 90 GT Wi-Fi csillagászati távcső. A világ első olyan csillagászati távcsöve, amely közvetlenül okostelefonról vezérelhető...Ok... külön Wi-fi egység kapható Celestron csillagászati távcsövekhez - lsd. Celestron Wi-Fi adapter - de az kizárólag iOS azaz iPhone, iPad kompatibilis volt és külön kiegészítőként kellett megvásárolni.
A Celestron Cosmos 90 Gt csillagászati távcső már beépített wi-fi adapterrel rendelkezik ráadásul már nemcsak iPhone telefonokkal, hanem Android rendszerekkel is vezérelhető!

Nincs más dolgod, mint letölteni a Cosmos Celestron Navigator appot a google play vagy Apple Store-ból és már profi csillagásszá válsz, hiszen ennek az alkamazásnak a segítségével közel 120 000 égi objektumot találhatsz meg. Ehhez még a csillagos égboltot sem kell ismerned, 

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím