SkyQ adapter - Csillagászati távcső iPhone, iPad vagy MacBook vezérléssel
 
Astromaster LT70 AZ csillagászati távcső

A kiszállítás díja a termékek súlyától függ. Ha a kosár értéke meghaladja a(z) 15 000 Ft-ot a kiszállítás ingyenes.
Személyes átvétel
bármilyen súly0 Ft
Kiszállítás futárral
1 kg alatt1 400 Ft
5 kg - 11.9 kg2 000 Ft
12 kg felett3 500 Ft

Üzletszabályzat

Letölthető formátumban is elérhetőek a következő dokumentumok:

Általános szerződési feltételek

Adatvédelmi szabályzat

Elállási nyilatkozatminta


Az eladó adatai:

Cégszerű megnevezés: BEO-PA Kft.

Adószáma: 23073052-2-13

Cégjegyzék száma: Cg.13-09-142992

Haditechnikai szolg.nyújt. engedélyszáma: 3H10900928

Székhelye: 2045 Törökbálint 2045 Törökbálint Ady E. u53.

Telefon: +36 20 965 9171

 

Általános tudnivalók

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként csak illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, mely 27% ÁFA-t tartalmaz. A feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

A BEO-PA Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A BEO-PA Kft. fenntartja a webáruház szerződési feltételeinek módosítására.

A szerződés létrejötte

A szerződés a vásárló és az eladó között a webáruházba történő regisztrációval és az alábbi szerződési feltételek megismerésével és azok elfogadásával jön létre. A szerződési feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló regisztrál a webáruházba.

A megrendelés beérkezésekor a vásárló részére a webáruház automatikus visszajelzést küld, amennyiben ez az üzenet a megrendelést követő két napon (48 óra) belül nem érkezne meg a megrendelőhöz, a megrendelőnek joga van a megrendelésétől elállni.

Fizetési feltételek

A vásárló a kiválasztott áru ellenértékét a következő képpen teljesítheti:

  • Az áru átvételekor készpénzben a futárnak
  • A BEO-PA Kft. számlájára történő előátutalással
  • Személyes átvétel esetén az áru átvételekor készpénzben.

A szállító a készpénz átvételekor minden esetben számlát ad. A megrendelő a rendelést csak egyben veheti át, vagy tagadhatja meg átvételét. Felhívjuk figyelmét, hogy az ok nélkül visszautasított átvétel a regisztrációjának törlésével, illetve folyó rendeléseinek érvénytelenítésével járhat - BEO-PA Kft. egyedi esetre vonatkozó vizsgálatának és mérlegelésének eredménye képpen.

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.  A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az BEO-PA Kft. kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat és a szállítási költséget megtéríteni. A termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.
Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a BEO-PA Kft. szerződött futárpartnerének mindenkori díjtáblázata az irányadó.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a BEO-PA Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat és a szállítási költséget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költsége.

Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga. Ebbe a körbe tartoznak fotószolgáltatások, egyedi fényképes ajándéktárgyak és egyébb hasonló szolgáltatások.


A BEO-PA Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelő viselkedése esetén indokolt esetben a szerződést egyoldalúan felmondja.

Garancia a 51/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet értelmében

Az eladó az általa eladott árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Ettől a BEO-PA Kft. csak pozitívan tér el, azaz, ha a gyártó és/vagy az importőr ennél hosszabb garanciát vállal termékére azt a vásárló érvényesítheti.

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 72 órán belül meghibásodik, azt a BEO-PA Kft. kicseréli. A hibás termék visszajuttatása az ügyfélszolgálat címére a Vásárló feladata és költsége. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre

A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét.


Olyan árucikknél, ahol a csere előtt - a hibás működés vagy a minőségi kifogás egyértelmű megállapítására - előzetes bevizsgálás szükséges, a BEO-PA Kft. átvételi elismervény ellenében - vizsgálatra átveszi és továbbküldi a terméket a forgalmazó vagy szakszerviz felé.
A vitatott árucikk visszajuttatása a BEO-PA Kft. ügyfélszolgálatára a Vásárló feladata és költsége.

Szállítási Feltételek

A BEO-PA Kft. a házhozszállítással történő rendelés esetén egy futárcéget bíz meg a megrendelt áru kézbesítésével, illetve utánvétes fizetéskor az áru ellenértékének átvételével. A szállító cég az árut saját általános szerződési feltételeinek megfelelően kézbesíti.

Felhívjuk figyelmét, hogy több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási feltételek eltérhetnek egymástól.

Kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat.

Sikertelen kézbesítési kísérlet esetén

A szállító 2 alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.
Személyes átvétel esetén az eladó 5 napig tartja lefoglalva a megrendelő számára az árut. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.

A BEO-PA Kft. a megrendeléseket a beérkezésüket követő munkanaptól számított három munkanapon belül kiszállítja, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezik. A termékeket érintő készletinformáció nincs minden esetben feltüntetve a web áruházban. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a BEO-PA Kft. kártérítési kötelezettség nem terheli.

A kiszállítás díja függ a megrendelt termék tömegétől.

A szállítási árak Magyarország területén a következő képpen alakulnak:

0-5kg-ig     - 1600Ft;

5-10kg-ig  - 3500Ft;

10kg-tól     - 4500Ft

e-mail cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Az Ön kosara jelenleg
üres
Az Ön neve
E-mail cím